Specialist in zonnenpanelen

Verschillende montage wijze, korte omschrijving werkzaamheden, plaatsing snelheid en voordelen. Vrijblijvend advies zonnepanelen, plaatsing, op locatie, BTW teruggave.

1. werkopname op locatie

Wij komen vrijblijvend langs op locatie om de omvang van het project in te zien en advies geven over de eventuele aanpak en mogelijkheden.

2. DESKUNDIG
ADVIES

Het advies wordt samengevat in een offerte. Zo weet u wat de kosten zullen zijn voor de realisatie en materialen die benodigd zijn.

3. Vakkundige installatie

Na akkoord op de offerte stemmen we samen een montage datum af. De montage is in veel van de gevallen binnen een dag gerealiseerd.

4. DIRECT OPWEKKEN

Zodra de installatie is afgerond wekken de panelen al gelijk groene energie op. Deze energie kan direct naar alle verbruikers van uw woning. 

Waarom kiezen
voor zonnepanelen?

Voor particulieren is het nu meer dan ooit aantrekkelijk om te investeren in zonnepanelen. Rente op spaargeld krijgt u niet meer. Bij een investering in zonnepanelen is een rendement van 10-20% per jaar haalbaar. Vervolgens heeft u daarna nog vele verdienjaren, waarin u onafhankelijk en kosteloos uw eigen energie opwekt.

Een enorme besparing dus, duurzaam en goed voor het milieu. Montageservice Burger heeft al een tal aan projecten uitgevoerd. Bekijk projecten die wij gedaan hebben bij onze klanten verhalen.

• Energie prijzen stijgen

• Milieu bewust bezig zijn

• Betaal geen stroom voor 20-30 jaar

• Krijg meer rendement dan op de bank

• Minder afhankelijk van de
   energieleverancier

• Uw woning wordt meer waard

Mogelijkheden zonnepanelen

1. Daktypes en positionering

Vrijwel elk dak is geschikt voor zonnepanelen. Denk aan platte of hellende daken.
Hiervoor zijn verschillende montagesystemen beschikbaar. De oriëntatie is wel belangrijk. Zonnepanelen leveren het beste rendement op de juiste ligging.

De positionering hangt af van de ruimte die beschikbaar is of de panelen bijvoorbeeld horizontaal (Landscape) of verticaal (portrait) geplaatst zullen worden.

2. Panelen aanbod en vergelijking

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

3. Besparing en energie winning

Voor de voorbeeldberekening gaan we rekenen met een gemiddelde instralingsfactor van 0,85. Dit Dit doen we omdat het niet heel het jaar even zonnig is dus het paneel niet 100% van de capaciteit gebruikt. We maken gebruik van zonnepanelen met 370 Wp. Dus: 370 x 0,85 = 314,5 kWh. (kilowattuur) Dit zou dan het totale rendement per jaar van deze zonnepaneel zijn. 

Het is daarnaast ook goed om te weten dat een gemiddeld huishouden een jaarverbruik van 2.740 kWh heeft. Dit betekent dat er dan tussen de 9-10 zonnepanelen (van 350 Wp uit dit voorbeeld) nodig zijn om dit verbruik te kunnen overzien.

4. Hoe leveren wij en wat zit er inbegrepen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

5. Altijd beschikbaar voor vragen of bij storing

Heeft u voor aanschaf of tijdens het gebruik vragen over uw zonnepanelen 

Vragen & antwoord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Er zijn verschillende signalen waaraan u kunt zien dat de oude bedrading vervangen moet worden, zoals flikkerende lampen, brandlucht of wanneer er kleine schokjes van de elektriciteitsdraden afkomen. Deze signalen kunnen kortsluiting veroorzaken en – in het ergste geval – brand.

Neem daarom contact op met een ervaren elektricien als u vermoedt dat de bedrading in uw huis vervangen moet worden. Het gaat immers om uw veiligheid en die van uw woning.

Een stopcontact aansluiten is niet zo simpel als het lijkt, want daarbij moet ook gedacht worden aan het stopcontact in meterkast. Dat wil zeggen dat we nieuwe groepen in je meterkast moeten aanmaken om de spanning in je huis gelijkmatig te verdelen. Zo wordt kortsluiting vermeden. In sommige gevallen moet de volledige groepenkast en centraaldoos vernieuwd worden.

Elektra renoveren houdt niet alleen in dat je stopcontacten vervangen zullen worden, want ook oude bedrading wordt vervangen. Daarnaast zullen we stroomdraden aansluiten. Het aanleggen van de elektriciteit wordt gedaan volgens strenge regels. Je hoeft je dus zeker geen zorgen te maken over veiligheid. Bovendien hebben we jarenlange ervaring op vlak van elektra aansluiten!

contact met montageservice

Bij interesse en/of vragen kunt u het contact formulier hieronder invullen.
Bij dringende vragen kunt u het beste telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.

Contact formulier

Wij streven er naar om uw verzoek zo snel mogelijk te beantwoorden. Door drukte kan dit soms even duren.

Plan een vrijblijvend ADVIESGESPREK

Bent u klaar om zelf groene energie op te wekken?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies op locatie. We kijken naar de omvang van het project en geven advies over de eventuele aanpak en mogelijkheden.
Laat uw gegevens achter om een werkopname op locatie in te plannen. U zit nergens aan vast!

Klanten
verhalen

Wij hebben al diverse opdrachten gerealiseerd op het gebied van zonnepanelen, montageservice en onderhoud. Bekijk de verhalen van onze klanten om te lezen over hun positieve ervaringen.

Wie zijn wij?

Mijn naam is Manuel Burger en ik ben woonachtig in Zierikzee met mijn vrouw en dochter.

Na jaren lang kennis en ervaring opgedaan te hebben bij verschillende werkgevers, ben ik tot de conclusie gekomen dat het ondernemerschap bij mij past. Ik ben daarom een aantal jaar geleden begonnen met Montageservice Burger. Ik doe mijn werk met veel plezier en het geeft mij een fijn gevoel als de klant weer super tevreden is.